Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Formula 1 Verstappen Ismet Nyert Norris Megfuttatta A Penzeert Barcelonaban

Formula 1: Verstappen ismét nyert, Norris megfuttatta a pénzéért Barcelonában

Max Verstappen a Red Bull holland vb-címvédője nyerte

A hétvégi Spanyol Nagydíjat, Norris pedig a McLarennel a második helyen végzett

A holland pilóta hatalmas csatát vívott a brit Lando Norrisszel, aki végül a második helyen ért célba. A harmadik helyen a Ferraris Charles Leclerc zárt.

Verstappen ezzel sorozatban ötödik győzelmét aratta, és tovább növelte előnyét a világbajnoki pontversenyben. Norris a második helyével pedig bebizonyította, hogy a McLaren továbbra is számolhat vele a szezonban.

Norris elismerte Verstappen fölényét

A futam után Norris elismerte, hogy Verstappen túl erős volt a mai napon. "Mindannyian megtettük, amit tudtunk, de Max egyszerűen verhetetlen volt" - mondta a brit.

Verstappen pedig dicsérte Norrist a teljesítményéért. "Lando fantasztikus versenyt futott ma. Nagyon nehéz volt mögötte tartani az autót" - jelentette ki a holland.

Verstappen tovább növeli előnyét

Verstappen győzelmével 110 pontra növelte előnyét a világbajnoki pontversenyben. Leclerc 98 ponttal a második helyen áll, míg Sergio Perez 85 ponttal a harmadik.

A következő futam június 12-én kerül megrendezésre Monacóban. Kíváncsian várjuk, hogy Verstappen folytatni tudja-e győzelmi sorozatát a legendás utcai pályán.


Comments